Tyylikkäät liukuovet ja toimivat liukuovikaapit!

Teemme juuri sellaisen säilytysjärjestelmän tai liukuovi –ratkaisun kuin haluat. Runko voidaan mitoittaa täysin tilaan ja tarkoitukseen sopivaksi, hyllyt ja väliseinät mukaan lukien. Laajasta valikoimasta voit valita erilaisia ovia, laatikoita, koreja ja telineitä, joilla kruunaat kokonaisuuden palvelemaan juuri sinua. Liukuovikaapista on mahdollista muodostaa myös tyylikäs tilanjakaja, jolloin voidaan välttyä väliseinän rakentamiselta ja saadaan tila paremmin hyötykäyttöön.

Voimme asentaa myös pelkät liukuovet kiskoineen, ilman runkoa.  Tämä tapa toimii monessa, kuten uuden talon vaatesäilytyksen rakentamisessa tai vaikkapa vanhan vaatekaapin tai eteisen kaapiston uudistamisessa.

Liukuovia voidaan käyttää myös kodinhoitohuoneissa, keittiöissä ja monissa muissa kodin tiloissa. Sinulla on mahdollisuus hankkia unelmiesi ratkaisu, tee se nyt! Pyydä meiltä maksuton suunnittelu ja tehdään yhdessä toiveistasi totta.

Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys!  Laskutuksen teemme erikseen työn ja tarvikkeiden osalta.  Kodissa tehty remonttityö kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Katso kotitalousvähennyksestä lisätietoa vero.fi-sivulta

Olive-Keittiöt Myyntinäyttely    |    Ormuspellontie 14    |    00700 Helsinki